Με την επίσκεψη στην woofmoda.gr αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2011 και ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την διανομή προϊόντων αξεσουάρ για κατοικίδια ζώα με κύριο γνώμονα την ποιότητα και τη δημιουργικότητα.

Εμπνευσμένη από την καθημερινότητα, η WOOFMODA διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων που συνδυάζουν τη χρηστικότητα με την απόλαυση και τη μοντέρνα αισθητική με την ποιότητα.  

Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει ρούχα, κρεβατάκια, μαξιλάρες, είδη μεταφοράς και διάφορα αξεσουάρ. 

Η πολύτιμη ιστορία μας

Η Woof Moda είναι η εξέλιξη μιας μακρόχρονης ιστορίας τριών γενεών. Η ιστορία αυτή ξεκίνησε το 1959 με πρωταγωνιστή την κυρία Μαρία, τη νυν γιαγιά της οικογένειας Αστερή, η οποία έχτισε την οικογενειακή βιοτεχνία ενδυμάτων. Η κυρία Μαρία μύησε τις επόμενες γενιές στον εμπορικό κόσμο και τις δίδαξε τη δεξιοτεχνία, το μεράκι, την εκτίμηση για την δουλειά και τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους και τους πολύτιμους συνεργάτες.  

Ποιότητα & στυλ

Τα προϊόντα μας έχουν ως βάση δύο κύρια στοιχεία: την υψηλή ποιότητα και το στυλ.

Η ποιότητα των προϊόντων μας πηγάζει από το μεράκι και τον σεβασμό τόσο για τη δουλειά μας όσο και για τους τριχωτούς πιστούς μας συντρόφους. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη βάσει του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και χρησιμοποιεί πάντα πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100.

Το στυλ, και η ιδέα της μόδας που δημιουργείται από αυτό, είναι αναπάντεχο στοιχείο της ζωής και της προσωπικότητάς μας. Μιας ζωής την οποία διανύουμε μαζί με τους συντρόφους μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε κατοικίδιο είναι ένα μέλος της οικογένειάς του με ξεχωριστό χαρακτήρα και πνεύμα που πρέπει να αναγνωρίζονται και να αναδεικνύονται. 

Τα προϊόντα μας αποτελούν επένδυση στη φροντίδα που όλοι θέλουμε να παρέχουμε στους μικρούς μας φίλους με τρόπο που αναδεικνύει την ιδιαιτερότητα και προσωπικότητα τόσο του δικού μας στυλ όσο και του δικού τους.