Με την επίσκεψη στην woofmoda.gr αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Ποιοί Είμαστε

 

 

 

Επένδυση στη Ποιότητα, προσήλωση στη Διαφορετικότητα!

 

Τα ρουχαλάκια, τα κρεβατάκια, τα είδη μεταφοράς και τα αξεσουάρ των μικρών μας φίλων, πέρα από την αναγκαία ποιότητα και λειτουργικότητα που απαιτείται, είναι προϊόντα που εμπεριέχουν την ιδέα της μόδας (MODA), ιδέα που είναι παράλληλη με την εξέλιξη του ανθρώπινου κόσμου. Η εταιρεία WOOFMODA συνεχίζει την επενδυτική της πολιτική, επανατοποθετεί τη σημασία των προϊόντων της, διαφοροποιείται και παρουσιάζει μια νέα σειρά!

 

 

 

Κομψότητα, ποιότητα και ποικιλία

 

Η εταιρεία από το 2011, σχεδιάζει και ράβει ρούχα, κρεβατάκια, μαξιλάρες και αξεσουάρ με διάθεση για πρωτοτυπία και δημιουργικότητα. Εμπνευσμένοι από την καθημερινότητα, η ομάδα της WOOFMODA σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα και αξεσουάρ που βοηθούν την αρμονική συμβίωση με τον μικρό μας φίλο. Προϊόντα που συνδυάζουν τη χρηστικότητα με την απόλαυση και τη μοντέρνα αισθητική με την ποιότητα, πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Η WOOFMODA προσφέρει τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη συλλογή από διαφορετικά προϊόντα, σε πολλά διαφορετικά υφάσματα με άμεση παράδοση και εγγύηση 2 ετών.

 

 

Ποιότητα και εξειδίκευση με ματιά στο μέλλον!

 

Το 2018, η WOOFMODA συνέχισε την επενδυτική της πολιτική σε μηχανήματα και ανθρώπους. Σήμερα μπορεί να σχεδιάσει και να ράψει σε ελκυστική τιμή έχοντας στο κέντρο τον ίδιο τον σκύλο (Dog’sInMind)! Eπιλέγει ταυτόχρονα την μακροχρόνια αξία σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ραπτικής. Για εκείνους που το στυλ (STYLE) προσδίδει αξία. Η μοναδική πλέον ολοκληρωμένη Ελληνική εταιρεία ένδυσης και κατασκευής αξεσουάρ για μικρά ζώα, αναπτύσσει την επιτυχημένη σειρά της WoofStyle, επανασχεδιασμένη με τεχνολογίες αιχμής.