Με την επίσκεψη στην woofmoda.gr αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Ανατομικό Στρώμα PVC

Posted by Ismini 27/05/2016 0 Comment(s) Νέα,

Η woofmoda στην αλλαγή της σελίδας που έκανε στον κλάδο των κατοικίδιων το 2016, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά ένα στρώμα από υψηλής τεχνολογίας υλικό ύπνου και χαλάρωσης το visko memory foam.Χρησιμοποιείται τα τελευταία χρονιά για ανατομικής χρήσης στρώματα & μαξιλάρια για ανθρώπους με δυσκολία στον ύπνο ή με μυοσκελετικά προβλήματα.

Το Memory Foam (Visco Elastic/Ελαστική Βισκόζη) χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη NASA το 1966 για την εκτόνωση της πίεσης με την οποία έρχονταν αντιμέτωποι οι αστροναύτες.

 

Αποτελείται από δισεκατομμύρια ανοιχτές κυψέλες οι οποίες επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο υλικό διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι κυψέλες μετατοπίζονται και προσαρμόζονται απόλυτα στις καμπύλες του σώματος, με αποτέλεσμα η πίεση που ασκείται να κατανέμεται ομαλά προσφέροντας την απαραίτητη υποστήριξη στην σπονδυλική στήλη και τις αρθρώσεις.

 

 

Με τη βοήθεια του επαναστατικού υλικού Visko Memory Foam (Ελαστική Βισκόζη), το στρώμα “woofwinner” θα προσφέρει στο κατοικίδιο σας μια πρωτόγνωρη εμπειρία ύπνου και χαλάρωσης

  • Προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος επιτρέποντας στην σπονδυλική στήλη να ξεκουραστεί στη φυσική της θέση.

  • Βοηθά να μην αλλάζει συχνά θέση, να μην μουδιάζει και να μην πιάνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου.

  • Επιδρά ευεργετικά στην καλή κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στο να έχει έναν καλό ύπνο.

  • Απορροφά την πίεση και ανακουφίζει

Το ‘’woofwinner’’ κατασκευάζεται από pvc ύφασμα 100% αδιάβροχο, με επεξεργασμένο νήμα που δεν ξεφτίζει με το τρύπημα. Eξωτερικά περιέχει θήκη για το εύκολο καθάρισμα και την τοποθέτηση στο πλυντήριο (αν χρειαστεί).Τα εσωτερικά υλικά του είναι 50% αφρολέξ 200gr/m² στην πλευρά που ακουμπάει στο δάπεδο και 50% πιστοποιημένο Visko memory foam στην πλευρά που ακουμπάει το σώμα του κατοικίδιου! Το woofwinner συνδυάζει την εξειδίκευση στην χαλάρωση των κατοικίδιων με την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και του design!